About1

Svjesni modernog i ubrzanog načina života, ali i sveprisutne potrebe za cjeloživotnim učenjem, profesori Polyglotte Institutea svojim polaznicima žele ponuditi sasvim nov i originalan način usvajanja najtraženijih stranih jezika današnjice.

Naša je misija omogućiti svakomu željnom novih i korisnih saznanja što kvalitetniji i bezbolniji put k uspjehu, štedeći pritom ono što suvremenom čovjeku najviše nedostaje – vrijeme. Polyglotte Institute omogućuje svojim dragim polaznicima prozor u svijet stranih jezika iz udobnosti svoga doma. Međutim, naša zadaća ne završava na tome.

About2

Ono po čemu se Polyglotte Institute ističe u moru online tečajeva jest neprestana podrška. Umjesto da se predavaču obratite samo u slučaju nedoumice, naši predavači stoje Vam na usluzi tijekom svakog sata nastave, budnim okom usmjeravajući Vas k napretku.

Ovim putem uklonjena je opasnost od sindroma ‘sad mi se ne da, sutra ću’, koji nerijetko iz dana preraste u mjesec i pretvori Vaš novac u nenamjernu donaciju školi stranih jezika. Uz osuvremenjeni tehnološki pristup, naša nastava počiva na recentnim didaktičkim saznanjima.

Seethevideo
About3

Tijekom svakog tečaja naš stručni tim nastoji polaznika obučiti korisnim znanjima živog jezika u pisanom, a poglavito usmenom obliku, uzimajući u obzir leksičku, gramatičku, funkcionalnu, fonološku, ali i sociolingvističku kompetenciju. Imajući u vidu kulturološke posebitosti svakoga od ponuđenih jezika, naši će tečajevi biti pomno strukturirani i prilagođeni istima.

Na taj ste način preventivno spašeni od neugodnosti kad Nijemcu zakasnite na sastanak ili šoka kad Vas Španjolac pri prvom susretu poljubi, a o Talijanima da i ne govorimo.

U konačnici, Polyglotte Institute mjesto je na kojemu možete spojiti ugodno, ne samo s korisnim, nego i neophodnim. To je oaza Vaših novih, nužnih i zabavnih saznanja. To je prilika za koju bismo i mi sami u svoje vrijeme bili dali sve. Naposljetku, to je ishodišna točka Vaših budućih uspjeha koje Vam naš tim od srca želi!

Baci pogled

Polyglotte 1
Polyglotte 2
Polyglotte 3

Jezik i filantropija

Osim našeg stručnog znanja u poduci stranih jezika, želimo vam predstaviti neke filantropske vrijednosti koje pojedina društva i narodi njeguju te na taj način ukazuju na potrebu da se brinemo jedni za druge.

Naša ekipa uvijek je spremna uvoditi novine,  a sad smo odlučili naučiti više o filantropiji i to primjenjivati u svom svakodnevnom radu s vama. Svjesni činjenice da filantropijom obogaćujemo i mijenjamo svoj kvart, grad, kulturu, ali i sebe same, posljednju godinu i pol dana posvetili smo upravo razvoju autentičnog Polyglottovog filantropskog modela. Istražili smo kako najbolje iskoristiti vlastita znanja i vještine te na taj način pridonijeti rastu zajednice. Model je nastao u suradnji s Regionalnom zakladom za lokalni razvoj Zamah kroz projekt „Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj“, koji je sufinanciran iz EU programa IPA 2012 i od strane  Ureda za udruge Vlade RH. Kroz novonastali model ubrzo ćete imati priliku dobiti besplatan tečaj, saznati kako volontirati u drugim zemljama uz učenje jezika i sl.

  • Eng: philanthropy
  • Rus: filantropiya
  • Niz: filantropie
  • Franc: philanthropie
  • Tal: filantropia

Euflag   Zamah