Enroll header

Upisi u online i klasične tečajeve Polyglotte Institutea funkcioniraju na jednak način u nekoliko jednostavnih koraka. Kako biste se što lakše upisali, možete nam se obratiti na e-mail adresu: info@polyglotte-institute.hr ili na naš kontakt telefon.

Board checks

Daskratimo

Odlučim se za tip tečaja i jezik koji želim upisati.

Kontaktiram školu putem kontakt obrasca ili telefona i dobijem povratnu informaciju o terminu tečaja.

Ispunjavam online testiranje prethodnog znanja željenog jezika

Board dollars

Prihvaćam ugovorne obveze vezane uz tečaj i plaćam upisninu u iznosu od 100 kn kako bih potvrdio svoje mjesto u grupi.

Po potvrdi ponuđenog tečaja dobijem detaljne upute o lokaciji klasično vođenog tečaja ili korištenju programa za nastavu u slučaju online tečaja.

Nakon održanog prvog sata plaćam ostatak cijene tečaja općom uplatnicom ili online plaćanjem bez rizika od naknadnog nezadovoljstva.

Board smiley

Prvi sat online nastave profesor sa mnom i grupom provjeri imam li sve potrebno za početak nastave i znam li se služiti programom za nastavu.

Ako ima problema, uz podršku ih riješim do prvog sata nastave, a zatim moja Polyglotte avantura počinje!!!

Nekoliko mjeseci poslije… Radim na vodećem položaju u tvrtki i zemlji koju sam si zacrtao. ☺

Star Ako se tečaj koji ste upisali ne oformi iz bilo kojeg razloga obvezujemo se vratiti polaznicima puni iznos školarine.

Star Ako Vam ne odgovara vrijeme tečaja, a voljeli biste upisati tečaj u našoj školi, rado ćemo registrirati vaše želje i pokušati oformiti tečaj u predloženom terminu.

Online testing

Online testiranje Polyglotte Institutea osmišljeno je kako bismo Vas smjestili na stupanj adekvatan Vašem prethodno stečenom znanju. Ako bude potrebno, naši će Vas profesori nakon pregledanog testiranja dodatno kontaktirati i usmeno testirati vaše znanje. Za testiranje kliknite na željeni jezik:

Star za portugalski, nizozemski, turski i hrvatski jezik provodimo usmeno testiranje u dogovoru s polaznikom

Form sidebar