Offer header

Programi Polyglotte Institutea jednaki su bez obzira na to učite li s nama na klasičnoj nastavi na našoj lokaciji u užem centru Zagreba ili ste se odlučili za online tečaj kojemu možete prisustvovati iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva. Naši programi uključuju sljedeće tečajeve:

Course twice

Klasičan tečaj u kojem se družite sa svojim omiljenim profesorom dva puta tjedno. Tijekom tečaja na interaktivnoj nastavi razvijaju se sve jezične vještine – slušanje, govor, čitanje i pisanje, a zbog aktualnih tema i zanimljivog materijala nećete ni poželjeti markirati, časna riječ!

prijavi se
Course spica

Ako ste na kraju radnog dana previše umorni da biste stigli napraviti mjesta u glavi za novi vokabular, dođite na naš subotnji tečaj. Sto minuta sata će Vam proći kao u sekundi jer nismo ovaj tečaj tek tako nazvali – zabavno je kao na špici u gradu.

prijavi se
Course professional

Poslovni tečaj koji se oblikuje prema potrebama polaznika. Bez obzira na to radi li se o pravu, financijama ili marketingu, u svakom se tečaju koriste stručni časopisi te stvaran materijal polaznika koji koriste na svom poslu. Trajanje sata je 75 minuta i ukupno ima 32 sesije.

prijavi se
Course fluent

Gramatičkim pravilima ste ovladali, razumijete uglavnom sve što pročitate i čujete na stranom jeziku, no kad treba razgovarati, jedva izustite riječ-dvije. Naš konverzacijski tečaj će Vam bezbolno razvezati jezik uz pomoć zanimljivih tema o kojima ćete diskutirati, a profesor će paziti na Vaš izgovor, ukazivati na pogreške te Vas potaknuti da ovladate složenim jezičnim konstrukcijama.

prijavi se
Course highspeed

Ako želite u kratkom roku osvježiti svoje znanje ili ga unaprijediti, intenzivan tečaj jezika u tome će Vam pomoći. Tečaj je osmišljen tako da se u kratkom vremenu pokrije optimalna količina radnog materijala.

prijavi se
Course custom

Imate važan razgovor za posao, trebate održati prezentaciju, želite na Erasmus program – to su samo neke od situacija u kojima bi Vam mogao zatrebati naš tečaj po mjeri. On se trajanjem i sadržajem kroji isključivo prema Vašoj potrebi, a nastava se odvija jedan na jedan, ili u mini grupi.

prijavi se

Star Sve cijene uključuju PDV

Popust
Themeworkshop image
Themeworkshop title

Namijenjene su polaznicima viših stupnjeva. Teme će biti vrlo raznolike, od tržišta rada u Australiji, preko francuske kuhinje, britanskog humora, nogometnog navijanja u Njemačkoj pa sve do udvaranja u Argentini. Uz vašeg profesora, radionice će ugošćavati i predavače iz stranih zemalja sa stvarnim iskustvom.

Svaka radionica traje 60 min, a cijena joj je 50 kn. Broj sudionika je ograničen.

prijavi se
Businessprogram title

Odlučili ste da je vrijeme da svoj studentski (ili post-studentski) život obogatite iskustvom ‘izvana’.

Želite dobiti stipendiju? Želite se prijaviti za posao u EU ili dalje? Ne znate otkud krenuti u svojoj potrazi: kako pripremiti dokumentaciju, kako oblikovati motivacijsko pismo, eseje i životopis?

Ne brinite se – iskusni smo u traženju (i dobivanju) stručnih praksi, internshipa, fellowshipa, dobivanju stipendija za kongrese, ljetne škole, dodiplomske i diplomske programe. Pružamo usluge i savjetovanje pri popunjavanju dokumentacije za stipendije, poslove i stručne prakse tj. pomoć pri formulaciji životopisa, molbi, motivacijskih pisama, eseja za prijavu itd. (neovisno o sektoru i državi u koju se prijavljujete).

prijavi se
Businessprogram image
Interview image
Interview title

Prijavili ste se za posao ili stručnu praksu koju baš jako želite, već se vidite kako radite, učite i napredujete u novom timu, a sad ste pozvani na razgovor koji će biti na hrvatskom i engleskom (ili drugom stranom jeziku)! PANIKA! Mogu li ja to? Kako se adekvatno predstaviti na stranom jeziku? Što naglasiti, a što je bolje ne spominati?

Mi smo tu da vam pomognemo u pripremama za sve faze razgovora za posao.

prijavi se
Internship title

Studirate i dobro vam ide; ocjene nisu problem, osim faksa, bavite se i sportom, volontirate… Želite steći što više iskustva jer vam je već sada jasno da za pronalaženje posla nije dovoljno imati diplomu i znati strani jezik. Jasno vam je da je bitno proširiti iskustva, granice, umrežiti se!

Mislite da je stručna praksa ono što vam treba, ali ne znate kako pronaći prikladno mjesto?

Možemo vam pomoći; za odlazak izvan Hrvatske na određeno vrijeme na raspolaganju su vam stipendije, a mi ćemo vam pomoći pronaći prikladnu instituciju ili tvrtku gdje ćete moći odraditi svoju stručnu praksu.

prijavi se
Internship image
Translations image
Translations title

U Polyglotte Instituteu dostupne su vam usluge pismenih i usmenih (simultanih te konsekutivnih) prijevoda, kao i lektura i korektura svih vrsta tekstova. Inzistiramo na kvaliteti, točnosti i brzini, a nudimo prijevode iz svih područja poslovanja. Okupljamo tim iskusnih prevoditelja i specijalizirani smo za prevođenje tekstova u različitim jezičnim kombinacijama. Naše su usluge neupitno visoke kvalitete i jamčimo vam da se s nama nikad - ali baš nikad - nećete izgubiti u prijevodu. Cijenu određujemo na upit, sukladno vrsti i težini teksta.

Cijene prijevoda sa stranog jezika na hrvatski jezik: 100 kn

Cijene prijevoda s hrvatskog na strani jezik: 120 kn

U slučaju prijevoda s jednog na drugi strani jezik, kao i hitnih prijevoda, na cijenu se zaračunava dodatnih 50 do 80%.

Cijene su informativne, cijene zahtjevnih stručnih tekstova dogovaraju se posebno. Za precizan izračun cijene po kartici (1500 znakova) obratite nam se mailom na: prijevodi@polyglotte-institute.eu.