Anamarija header
Profesori menu title

Studirala engleski i francuski jezik na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a magistrirala na temu učenja vokabulara u francuskom te prevođenja idiomatskih izraza u televizijskim titlovima.

Certificirani Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) profesor engleskog (tečaj završen u Londonu).

Pohađala radionice za nastavnike u Vichyju u Francuskoj.

Višekratno boravila na francuskom govornom području (Pariz, Vichy, Lyon, Lille, ...).

Ima 8 godina iskustva u podučavanju engleskog i francuskog jezika (rad s odraslim polaznicima i srednjoškolcima, na razinama A1 do B2/C1 po europskom referentnom okviru za jezike) i neprestano se usavršava kako samostalno, tako i na stručnim skupovima i radionicama.

Višegodišnje iskustvo u prevođenju općeg i poslovnog jezika, s naglaskom na audiovizualno prevođenje i prijevode vezane za kulturu. Od 2009. prevodi televizijski program i knjige (izdanja Europa Press Holdinga).

Članica je Hrvatskog društva audiovizualnih prevoditelja i članica Mjesnog organizacijskog odbora najvažnije svjetske konferencije o audiovizualnom prevođenju Media for All 2013.

Urednica gastronomskog portala Dobra hrana pri Jutarnjem listu i nagrađivana gastroblogerica.

Experiences
Gordanagorinsek

Gordana

dipl. agronom i aromaterapeut

Bilo mi je baš zadovoljstvo sudjelovati na Ana-Marijinim satovima. Tijekom cijelog našeg druženja u učionici pokazala se vrsnom predavačicom koja je na jednostavan i nesputan način znala prenijeti znanje engleskog jezika na svoje učenike. Satove je uvijek obogaćivala dodatnim zabavnim, ali ništa manje edukativnim sadržajima kako bi nam približila tematiku i olakšala njeno shvaćanje i usvajanje. Uvijek je bila vedra i zabavna te otvorena za razgovor i konzultaciju. Mogu reći da sam izuzetno zadovoljna njenim tečajem te da ga se sa smiješkom sjećam.