Maja header
Profesori menu title

Studirala njemački i talijanski jezik i kniževnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Diplomirala na djelima Arthura Schnitzlera.

Pohađala brojne radionice obrazovanja za profesore njemačkog jezika i završila dodatne edukacije vezane za upotrebu novih i zanimljivih metoda u nastavi s djecom i odraslima (Hueber, Goethe institut).

Dobila stipendiju za boravak i školovanje u Firenci (Il David), a poslije nastavila daljnju edukaciju u Rimu (Leonardo da Vinci) i Berlinu.

Ima više od 10 godina iskustva rada u nastavi s odraslima i djecom, te poduci od A1 do C1 stupnja općeg i poslovnog jezika.

Ima iskustva u pisanom i konsekutivnom prevođenju njemačkog i talijanskog jezika kao i kombinaciji istih (prevođenje s njemačkog jezika na talijanski jezik i obrnuto).

Doktorandica na poslijediplomskom studiju Jezik i kognitivne neuroznanosti.

Experiences
Anamaja

Ana

povjesničarka umjetnosti

Kod profesorice Maje Jokić sam 3 godine pohađala satove njemačkog. Nakon što sam se godinama neuspješno "mučila" s tim jezikom (4 godine u srednjoj školi, nekoliko godina po školama stranih jezika i privatnim satovima), došla sam kod Maje koju jednostavno ne mogu dovoljno nahvaliti. Savršena profesorica čiji satovi su jako zanimljivi i koja upravo nevjerojatno uspijeva motivirati i zainteresirati učenike. Svojim znanjem i pristupom, Maja je napokon dovela moje znanje njemačkog jezika do razine koju sam godinama pokušavala dostići. Prekrasna osoba, odličan metodolog, pedagog i motivator.