Maja2 header
Profesori menu title

Profesorica talijanskog i španjolskog jezika i književnosti, diplomirala na temi iz talijanske književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Izvorna govornica talijanskog jezika, odrasla u dvojezičnoj obitelji te od malena paralelno usvojila hrvatski i talijanski jezik. Živjela neko vrijeme u Milanu.

Ima višegodišnje iskustvo u podučavanju talijanskog i španjolskog jezika djeci predškolske i školske dobi, studentima i odraslima. Stručno se usavršava pohađanjem seminara i radionica izdavačkih kuća Edelsa i Edinumen.

Iskusna u prevođenju talijanskog jezika (arhitektura, gospodarstvo, kulinarstvo, ...). Prevela dvije kuharice („Mama“ i „Cvijeće“) za Veble commerce te uvod u knjigu „Gradski perivoji Hrvatske u 19.st.“

Experiences
Eleonoramaja2

Eleonora

studentica

Pocela sam uciti talijanski sa 12 godina i nakon godine dana provedenih u skoli stranih jezika, sam se odlucila uzimati privatne sate. Tako sam pocela sa satovima sa Majom, koja je dolazila k meni doma. Kako sam imala puno obaveza zu skolu, mi je to jako pasalo, jer smo mogle fleksibilno dogovoriti termin.

Sati su uvijek bili zanimljivi i kako su godine prolazile, su se mijenjale i teme. Na pocetku smo zajedno radile kolaze za bozic uz koje sam naucila vokabular, a kasnije smo citale talijanske modne casopise i pricale o aktualnim temama. Zbog toga nikad nije postalo dosadn uciti talijanski i stvarno sam zavoljela jezik!

Nakon 6 godina ucenja sa Majom sam se preselila u Bec, ali i dalje smo ostale u kontaktu. Jezik koji me naucila mi i dan danas koristi i jako sam sretna da sam ju imala kao svoju profesoricu! ☺