Upisi i online testiranje

Upisi na klasične tečajeve u prostorijama škole i online tečajeve Polyglotte Institutea funkcioniraju na jednak način u nekoliko jednostavnih koraka. Kako biste se što lakše upisali, možete nas posjetiti osobno u školi u Mihanovićevoj 40 u Zagrebu u vrijeme rada administracije, obratiti nam se telefonski ili nam se u bilo koje vrijeme javiti na e-mail  info@polyglotte-institute.eu, a mi ćemo Vas u što kraćem roku kontaktirati i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Da skratimo priču… Vaša Polyglotte avantura uključuje sljedeće korake:

01

Odlučim se za tip tečaja i jezik koji želim upisati. Programi Polyglotte Institutea jednaki su bez obzira na to učite li s nama na klasičnoj nastavi na našoj lokaciji u užem centru Zagreba ili ste se odlučili za online tečaj kojemu možete prisustvovati iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva.

02

Dođem u školu osobno ili kontaktiram školu obrascem ili telefonom i dobijem povratnu informaciju o terminu tečaja. Naši administratori dat će Vam sve potrebne informacije o tečajevima stranih jezika koje nudimo u nadolazećem semestru.

03

Ispunjavam online testiranje znanja željenog jezika. Online testiranje Polyglotte Institutea osmišljeno je kako bismo Vas smjestili u stupanj adekvatan prethodno stečenom znanju. U roku od 48 sati povratno ćemo Vas kontaktirati i izvijestiti o rezultatima te Vam predložiti grupu i program. Kako bismo Vam dali najbolju ponudu, u nekim slučajevima moguće je dogovoriti i dodatno usmeno testiranje. Ako ste početnik, testiranje znanja nije potrebno te možete kontaktirati našu administraciju izravno na e-mail adresu info@polyglotte-institute.eu ili na naš telefon.

04

Kako ide dalje?

Po potvrdi ponuđenog tečaja dobijem detaljne upute o načinima plaćanja te lokaciji klasično vođenog tečaja ili o programu za nastavu u slučaju da odaberem online tečaj. Na prvom satu nastave od profesora dobivam sve potrebne informacije o tijeku tečaja i načinu rada, a zatim moja Polyglotte avantura počinje!

Nekoliko mjeseci poslije... radim na vodećem položaju u tvrtki i u zemlji koju sam si zacrtao/-la. :)

Ako se tečaj koji ste upisali iz bilo kojeg razloga ne oformi, obvezujemo se polaznicima vratiti puni iznos školarine.

Ako Vam termin održavanja nastave ne odgovara, a voljeli biste upisati tečaj u našoj školi, rado ćemo uvažiti Vaše želje i pokušati oformiti tečaj u drugom terminu.

Ako se tečaj koji ste upisali ne oformi iz bilo kojeg razloga obvezujemo se vratiti polaznicima puni iznos školarine.
Ako Vam ne odgovara vrijeme tečaja, a voljeli biste upisati tečaj u našoj školi, rado ćemo registrirati vaše želje i pokušati oformiti tečaj u predloženom terminu.

Online testiranje

Online testiranje Polyglotte Institutea namijenjeno je svima koji su jezik već učili. Ispit obuhvaća pitanja od najniže do najviše razine, a osmišljen je s ciljem da što preciznije odredimo razinu Vašeg predznanja i ponudimo grupu koja će Vam najbolje odgovarati. Ako bude potrebno, nakon pregledanog ispita možemo dogovoriti i termin za kraći razgovor na stranom jeziku. Za testiranje kliknite na željeni jezik: *za portugalski, nizozemski, turski, norveški i hrvatski jezik provodimo usmeno testiranje u dogovoru s polaznikom

Upisi

Hvala vam što razmišljate o upisu u našu školu! U konačnici, Polyglotte Institute mjesto je na kojemu možete spojiti ugodno, ne samo s korisnim, nego i neophodnim.