Tečajevi

Strani jezici u ponudi

Nudimo popuste učenicima na drugi jezik -20 %, treći jezik -30 %,
četvrti jezik -40 %... Nastavite niz u postocima do pravog poliglota!

Tečajevi u ponudi

Programi Polyglotte Institutea jednaki su bez obzira na to učite li s nama na klasičnoj nastavi u školi u strogom centru Zagreba ili ste se odlučili za online tečaj stranih jezika kojem možete prisustvovati iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva.

Na tečaj je moguće primijeniti samo jednu od postojećih akcija.

Sve cijene uključuju PDV.

Twice

Twice

Klasičan tečaj na kojem se družite sa svojim omiljenim profesorom i ekipom dvaput na tjedan. Tijekom tečaja na interaktivnoj nastavi razvijaju se sve jezične vještine – slušanje, govor, čitanje i pisanje, a zbog aktualnih tema i zanimljivog materijala nećete ni poželjeti markirati, časna riječ!

(32x75min)
1.590,00kn (početni tečaj)
1.890,00kn (redovni tečaj)

Špica

Špica

Ako ste na kraju radnog dana previše umorni da biste stigli napraviti mjesta u glavi za novi vokabular, dođite na naš subotnji tečaj. Sto minuta nastave proći će Vam kao u sekundi jer nismo ovaj tečaj tek tako nazvali – zabavno je kao na špici u gradu.

(16x100min)
1.390,00kn (početni tečaj)
1.690,00kn (redovni tečaj)

Professional

Professional

Poslovni tečaj koji se oblikuje prema potrebama polaznika. Bez obzira na to je li riječ o pravu, financijama ili marketingu, na svakom se tečaju upotrebljavaju stručni časopisi te materijal polaznika kojim se koriste na poslu.

(32x75min)
2.490,00kn (redovni tečaj)

Fluent

Fluent

Gramatičkim ste pravilima već ovladali, razumijete uglavnom sve što pročitate i čujete na stranom jeziku, no kad treba razgovarati, hvata Vas panika. Naš konverzacijski tečaj bezbolno će Vam razvezati jezik s pomoću zanimljivih tema o kojima ćete se raspravljati, a profesor će paziti na Vaš izgovor, upozoravati na pogreške te Vas potaknuti da složene jezične strukture kojima ste već ovladali upotrebljavate i u govoru. Tečaj je namijenjen polaznicima koji su položili B2 razinu.

(16x90min)
1.690,00kn (redovni tečaj)

Junior

Oni su mali, ali su veliki. To kažemo zato što kapaciteti kojima raspolažu za učenje novih stvari često premašuju ono što mi kao odrasli možemo. S tim na umu, osmislili smo program za djecu od 6. godine nadalje u kojem smo pokušali spojiti ljubav prema igri i istraživanju, ugodno okruženje i suvremenu tehnologiju da bismo im omogućili učenje u kojem neće osjećati obavezu ni pritisak. U suvremenoj didaktici, prepoznati su različiti stilovi učenja (kinetički, vizualni, auditivni, itd) i njihovo kombiniranje jedan je od najvažnijih faktora u uspješnom podučavanju djece. Grupice su male, formirane prema uzrastu i stupnju predznanja te ih vode profesori stranih jezika s puno iskustva u radu s djecom.

 

Prijavite dijete

Tematske radionice

Namijenjene su polaznicima viših stupnjeva. Teme su vrlo raznolike, od tržišta rada u Australiji, preko francuske kuhinje, britanskoga humora, nogometnog navijanja u Njemačkoj pa sve do udvaranja u Argentini. Uz vašeg profesora radionice će ugostiti i predavače iz stranih zemalja s autentičnim iskustvom.

Svaka radionica traje 60 minuta, a broj sudionika je ograničen.

 

Cijena na upit

Prijavite se

Business program

Odlučili ste da je vrijeme da svoj studentski (ili poststudentski) život obogatite iskustvom „izvana‟.

Želite dobiti stipendiju? Želite se prijaviti za posao u inozemstvu? Ne znate otkud krenuti u svojoj potrazi: kako pripremiti dokumentaciju, kako oblikovati motivacijsko pismo, eseje i životopis?

Ne brinite se – iskusni smo u traženju (i dobivanju) stručnih praksi, internshipa, fellowshipa, dobivanju stipendija za kongrese, ljetne škole, dodiplomske i diplomske programe. Pružamo usluge i savjetovanje pri popunjavanju dokumentacije za stipendije, poslove i stručne prakse, tj. pomoć pri formulaciji životopisa, molbi, motivacijskih pisama, eseja za prijavu itd. (neovisno o sektoru i državi u koju se prijavljujete).

Prijavite se

Intervju na stranom jeziku

Prijavili ste se za posao ili stručnu praksu koju baš veoma želite, već se vidite kako radite, učite i napredujete u novom timu, a sad ste pozvani na razgovor koji će biti na hrvatskom i engleskom (ili drugom stranom jeziku). PANIKA! Mogu li ja to? Kako se primjereno predstaviti na stranom jeziku? Što naglasiti, a što je bolje ne spominjati?

Mi smo tu da Vam pomognemo u pripremama za sve faze razgovora za posao.

Prijavite se

Internship / Stručna praksa

Studirate i dobro vam ide; ocjene nisu problem, osim faksa bavite se i sportom, volontirate… Želite steći što više iskustva jer Vam je već sada jasno da za pronalaženje posla nije dovoljno imati diplomu i znati strani jezik. Jasno Vam je da je bitno proširiti iskustva, granice, umrežiti se!

Mislite da je stručna praksa ono što Vam treba, ali ne znate kako pronaći prikladno mjesto?

Možemo Vam pomoći: za odlazak izvan Hrvatske na određeno vrijeme na raspolaganju su vam stipendije, a mi ćemo Vam pomoći pronaći prikladnu instituciju ili tvrtku u kojoj ćete moći odraditi svoju stručnu praksu.

Prijavite se

Stručni prijevodi i lektura

U Polyglotte Instituteu dostupne su Vam usluge pismenih i usmenih (simultanih te konsekutivnih) prijevoda, kao i lektura i korektura svih vrsta tekstova. Inzistiramo na kvaliteti, točnosti i brzini, a nudimo prijevode iz svih područja poslovanja. Okupljamo tim iskusnih lektora i prevoditelja i specijalizirani smo za prevođenje tekstova u različitim jezičnim kombinacijama. Naše su usluge neupitno visoke kvalitete i jamčimo Vam da se s nama nikad – ali baš nikad – nećete izgubiti u prijevodu.

Cijena na upit

Prijavite se

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Opširnije.