Zašto upisati tečaj u Polyglotte Instituteu?

Znate li da smo prvi u Hrvatskoj prije 7 godina uveli interaktivne online tečajeve jezika? Naši profesori vodeći su stručnjaci su u edukativnom digitalnom segmentu nastave stranih jezika.

Njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, švedski, ruski, nizozemski, norveški, portugalski ili turski. Odaberite i naučite jezik koji ste oduvijek željeli!

Što nastavu stranih jezika u Polyglotte Instituteu čini drukčijom od drugih?

Naši predavači su isključivo diplomirani profesori stranih jezika s višegodišnjim iskustvom te priznatim internacionalnim certifikatima. Smatramo da polaznici zavređuju provjerenog profesora s puno znanja i iskustva što je princip koji ne mijenjamo od početka djelovanja škole.

Prvi smo u Hrvatskoj uveli interaktivnu nastavu stranih jezika na online platformama i da, zaista garantiramo da time jako dobro baratamo.

Brojimo niz zadovoljnih polaznika. Provjerite naše Google i Facebook recenzije!

Zadovoljstvo učenika i stečeno znanje nam je zaista na prvom mjestu, stoga nam nikad nije teško pratiti individualne zahtjeve polaznika grupe.

U našoj ponudi nudimo čak 13 stranih jezika, a poneke učimo i sami kod naših kolega.

Imamo super prostor u Mihanovićevoj ulici kojemu se veselimo jednako kao i naši polaznici.

Pratimo didaktičke i metodičke promjene na tržištu te surađujemo s nizom internacionalnih škola.

Na našoj nastavi često ćete imati uključene i dodatne besplatne radionice s izvornim govornicima; našim učenicima volimo omogućiti dodatan sadržaj kad god je to moguće.

U normalnim okolnostima često idemo i na izlete, što nažalost ovaj semestar zbog epidemiološke situacije ne možemo obećati.

Naša nastava je zabavna! Smatramo da polaznici moraju dobiti svo potrebno znanje, no također nam je bitno i da se pritom ne dosađuju te rado dolaze na satove jezika.

Raspolažemo svim suvremenim metodičkim pomagalima koje čine usvajanje jezika interaktivnim.

Mnogi naši polaznici su tijekom godina pohađanja tečaja postali jako dobri prijatelji. Jako smo ponosni na njihovo znanje, ali vjerujemo da su stečena prijateljstva jednako važna.

Naši profesori se učenicima uvijek trude biti na raspolaganju kad god žele proširiti znanje, a dosad brojimo mnoge nagrade, položene certificirane ispite, preseljenja u inozemstvo i doktorske studije naših polaznika… čak i poneku internacionalnu ljubavnu vezu.

Jednom Polyglotte, uvijek Polyglotte!

08/02/2021
Loreta